tisdag 12 juni 2007

Svidande kritik...

...från MUF: s internationella nyhetsbrev:
Vänster (sic!) hyllar även de sociala program som Chavez har startat för att utrota fattigdomen och för att fler ska kunna utbilda sig och få vård.
Usch, ja. Det borde vi genast sluta upp med.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Och fortsättningen i brevet som syster Elisabeth valt att inte ta med lyder "Ingen vet hur effektiva dessa program är eller om de överhuvudtaget har en effekt, insynen i regeringens budgetarbete är obefintligt däremot finns en stark kritik mot dessa program för att de främst verkar användas med syftet att vinna röster och göra människor ännu mer beroende av staten. Chavez tjänar på folkets fattigdom."

Tycka vad man vill om det, men att rycka detta ur sitt sammanhang och försöka få det att framstå som att M skulle vara mot bekämpning av fattigdom, ökad utbildning och vård åt fler är inte bara oärligt, det är snudd på obehagligt. Att inte våga kritisera Chavez ligger i linje med den sekteristiska hållning till meningsfränder (och meningsmotståndare) V tagit under senare år och som fört er djupt under fyraprocentsspärren.

Elisabeth Biström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabeth Biström sa...

Killen med humor har talat. Du tror inte jag hade en tanke med att faktiskt länka till nyhetsbrevet?

Oskar Lindvall sa...

HAHAHAHAA, Shit man, er blogg börjar utveckla sig till att få lika infantila kommentarer som Esbati. Det får väl ses som ett gott etyg!

Anonym sa...

Den muffare som skrivit meningen som Peter citerar borde tvingas gå om alla lektioner i Svenska från ettan till nian. Herregud, jag trodde Lundsberg var en elitskola med topplärare!

Bloggar